Home

Vastgoed aanbod

Betaling Donatie via PayPal

Bedrag:

Aantal bezoekersVolg ons op Twitter

Twitter

01

okt

Naarden Buiten de Vesting PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Provincie N-H   

Schetsschuit Naarden

Op 4 oktober was er een Schetsschuit in Naarden, met als titel 'Naarden buiten de vesting'. Het onderwerp van de Schetsschuit was het versterken van het cultuurhistorisch karakter en de openheid van de vesting Naarden en haar schootsvelden. Hierbij werd ook gekeken naar andere relevante opgaven die spelen in het landelijk gebied van Naarden, zoals de aanleg van een nieuwe vaarverbinding tussen de Vecht en het Gooimeer. Samen met ongeveer 30 betrokkenen zijn ontwikkelingen en opgaven rond Naarden besproken en zijn ideeën vertaald in concrete aanbevelingen en oplossingsrichtingen.

De uitkomsten van de schetsschuit zijn op 5 oktober gepresenteerd aan gedeputeerde Jaap Bond en wethouder De Vries-Kempes van de gemeente Naarden. Het belang van de schootsvelden werd door iedereen onderstreept. Er zijn diverse oplossingsrichtingen en maatregelen aangedragen om concreet aan de slag te gaan met het behoud en herstel van de schootsvelden. Voor de vaarverbinding tussen Vecht - Gooimeer zijn vier varianten bedacht, waarbij de voorkeursrichting vanuit de bestuurders in eerste instantie uitging naar een groeimodel voor het varen met de minimumvariant (eilandjes in het IJmeer) als vertrekpunt.

De resultaten van de schetsschuit zijn door DLG vastgelegd in een boekwerkje dat u kunt opvragen bij het secretariaat: Belinda van der Kort, tel. 023 514 3928.

U kunt dit ook hier downloaden


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Laatst aangepast op maandag, 01 oktober 2012 20:07
 
Verwante artikelenNieuwste artikel
Copyright © 2020 Vereniging Naarderwoonbos. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
 

Voor Leden

Nieuwsbrief Naarderwoonbos

Enquete

Naarder(woon)bos beveiligd

Please register to vote

 

Advertenties van Leden

Uw advertertentie hier?Uw advertentie hier? Contact ons

Monique Bleyenberg

Schoonheidssalon Monique Bleyenberg

Advertenties

Featured Links:
Optimist gezocht