Home Vereniging Naarderwoonbos

Vastgoed aanbod

Betaling Donatie via PayPal

Bedrag:

Aantal bezoekersVolg ons op Twitter

Twitter

20

jun

PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   

De belangrijkste punten: welke gemeente biedt een optimale mix van fraai wonen, natuur en recreatie? Hoe zit het met de werkgelegenheid, de nabijheid van ziekenhuizen, scholen winkels, van cultuur en uitgaansleven? Waar is het sociaal klimaat prettig, de criminaliteit laag? Het weekblad Elsevier publiceert een complete ranglijst met uitgebreide beoordeling per gemeente.


Provincie
Behalve een landelijke ranglijst presenteert Elsevier dit jaar ook een top-5 per provincie. Provinciewinnaars zijn dit jaar Haren (Groningen), Ameland (Friesland), Meppel (Drenthe), Zwolle (Overijssel), Zeewolde (Flevoland), Barneveld (Gelderland), De Bilt (Utrecht), Wassenaar (Zuid-Holland), Schouwen-Duiveland (met onder meer Zierikzee in Zeeland), Son en Breugel (Noord-Brabant) en Weert (Limburg). Naarden is vanzelfsprekend ook winnaar in Noord-Holland. De hoogste genoteerde grote stad is Amsterdam.


Natuur

Nieuw in de beoordeling dit jaar zijn: de aanwezigheid van beheerd en ander natuurgebied, de aanwezigheid van historische monumenten en stads- en dorpsgezichten, de kans op een huis de komende tien jaar en de nabijheid van huisarts of huisartsenpost.

De gemeente met de meeste natuur in huis is Vlieland, Margraten telt de meeste monumenten en beschermde dorpsgezichten, Schouwen-Duiveland heeft de langste watergrens.

Alle 441 gemeenten krijgen in het weekblad Elsevier van deze week een beoordeling. De top-50 kunt u hier (pdf) alvast vinden.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Laatst aangepast op zondag, 07 november 2010 15:23
 
Verwante artikelenNieuwste artikel
Copyright © 2019 Vereniging Naarderwoonbos. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
 

Voor Leden

Nieuwsbrief Naarderwoonbos

Enquete

Naarder(woon)bos beveiligd

Please register to vote

 

Advertenties van Leden

Uw advertertentie hier?Uw advertentie hier? Contact ons

Monique Bleyenberg

Schoonheidssalon Monique Bleyenberg

Advertenties

Featured Links:
Optimist gezocht